Alles wat je wilt weten

over tennissen bij de Bontekoe.

Misschien heb je je plekje al gevonden en ken je LTV de Bontekoe al door en door…..Maar als dat niet het geval is, dan kun je op deze site alle informatie vinden die je nodig hebt om je snel thuis te voelen. Allereerst is het handig om te weten dat er twee mogelijkheden zijn qua tennis:

  1. Je wordt lid van onze vereniging. Dan mag je meedoen aan toernooien en je mag ‘vrij tennissen’ op één van onze negen gravelbanen, of op één van onze vier binnenbanen. Als je daar behoefte aan hebt, kun je het lidmaatschap combineren met tennisles.
  2. Je neemt tennisles. Doe je dat in combinatie met een lidmaatschap, dan kan je naast je tennislessen zelf ook spelen en meedoen aan wedstrijden. Ben je niet lid, dan volg je alleen je tennislessen.

Als je kiest voor een lidmaatschap, mag je ook meedoen aan onze toss-avonden; een leuke manier om je weg te vinden binnen de club. Op een toss-avond komen alle leden die zin hebben in een partijtje tennis. Alle niveaus spelen samen, want het gaat hierbij vooral om gezelligheid, om contacten op te doen en om ‘vlieguren’ te maken.

Kun je niet op woensdagavond? Een andere goede manier om snel je draai te vinden binnen onze club is door op vaste tijden met een vast groepje te gaan spelen. Ken je nog niemand? Stuur dan een mailtje naar het bestuur. Wij doen graag ons best om leden bij elkaar te brengen! En als er iets niet duidelijk is: stel je vragen gerust: info@ltvdebontekoe.nl

Competitie 2019

Laatste nieuwsbrief

Contact